Úvodní > Aktuality, články > Vyzvedávání certifikátů CIMA
 

Vyzvedávání certifikátů CIMA


Autor / zdroj: Otakar Pivoda, ředitel certifikační sekce CIMA
Zveřejněno: 25.10.2011
Přečteno: 5844x

Vážení držitelé certifikátů CIMA,

Zde jsou znovu informace pro držitele certifikátů, kteří si doposud svůj certifikát nevyzvedli.

  1. Certifikáty nezasíláme poštou. Je nutný osobní odběr nebo převzetí certifikátu v zastoupení v naší kanceláři Těšnov 5, Praha 1. K převzetí certifikátu druhou osobou je nutno vyplnit dohodu o převzetí certifikátu a podepsat držitelem certifikátu.
  2. Pokud si nemůžete vyzvednout svůj certifikát osobně, můžete pověřit druhou osobu. V takovém případě musí mít druhá osoba plnou moc( nemusí být ověřena). Dále musí druhá osoba předložit podepsanou dohodu o vydání certifikátu. Tuto dohodu musí vyplnit a podepsat držitel certifikátu.
  3. Kde vezmete formulář dohody? Je ke stažení na www.certifikace-cima.cz, nebo Vám ji můžeme zaslat emailem na vyžádání.
  4. Kdy si můžete certifikát vyzvednout?To záleží na Vašich časových dispozicích. Nejlépe je zaslat email se žádostí a navrženým termínem a hodinou. Pokud bude termín vyhovovat našim časovým dispozicím, potvrdíme Vám možnost převzetí. Pokud nebude vyhovovat, nabídneme Vám alternativní možnost vyzvednutí certifikátu na recepci v budově s tím, že musí být dodržen postup předání- podepsaná dohoda a potvrzení převzetí certifikátu, případně plná moc, pokud certifikát vyzvedává druhá osoba.
  5. Nemůžete se dovolat? Asi nejsme aktuálně v kanceláři a plníme svoje úkoly v terénu. Pošlete email, ten vždy dojde a v nejbližším možném čase obdržíte odpověď.
  6. Změnili jste kontaktní adresu, příjmení? Nahlaste nám prosím změny, v opačném případě může nastat situace, kdy Vám budeme zasílat žádost o splnění dozorových povinností a nebudeme mít aktuální kontaktní adresu.