Úvodní > Aktuality, články > Marketér roku 2013: Velký modrý delfín vyzývá k měření sil
 

Marketér roku 2013: Velký modrý delfín vyzývá k měření sil


Autor / zdroj: ing. Jan Chorvát
Zveřejněno: 3.4.2014
Přečteno: 2667x

Praha, 3.4.2014 - (PREKON) - Velký modrý delfín je tradiční cena pro nejlepšího marketéra za uplynulý rok, kterou již podeváté udělí letos v květnu Česká marketingová společnost. Skleněná podoba symbolu moudrosti, kterou vytvořil umělecký sklář Vladimír Zubričan (na fotce s čerstvě narozeným letošním kouskem), možná čeká i na jednoho z vás, protože do soutěže Marketér roku 2013 se můžete přihlásit do 15.4.2014 na stránkách České marketingové společnosti www.cms-cma.cz.

Soutěž si klade za cíl přispívat k rozvoji marketingu popularizací osobností, které dosáhly významných úspěchů právě díky aktivnímu využití principů marketingu. Nehodnotí se osobnost jako taková, ale její podíl na projektu, který má inovativní charakter v produktové politice při zavedení nových metod a postupů, v rámci změn procesního přístupu k řízení manažersko-marketingových činností a podobně. Projekt by se měl současně významně podílet na zvýšení konkurenční schopnosti firmy a hodnoty poskytované zákazníkovi. V neposlední řadě jsou respektovány požadavky etického přístupu a příspěvku ke společensk& eacute; odpovědnosti firem. Porota vedle hlavního nositele symbolu soutěže – Velkého modrého delfína – uděluje i další ocenění za mimořádné úspěchy v oblastech netradičního používání marketingu, v neziskových organizacích apod. Kandidát soutěže může získat Zlatého delfína za mimořádný počin či Růžového (obvykle je určen pro ženy, ale i muži mají šanci!). Jejich krása si v ničem nezadá s Velkým modrým.

Neváhejte, přihlaste své kolegy, spolupracovníky i známé, a nezapomeňte samozřejmě i na sebe - slovo skromnost v tomto případě není na místě.

Za prezidium ČMS

doc. PhDr. Jitka Vysekalová, Ph.D.
prezidentka ČMS
tel. 602 303 942

Milada Hábová
výkonná ředitelka
tel. 732 345 615
info@cms-cma.cz