Úvodní > Aktuality, články > Marketing Challenge Forum 2014
 

Marketing Challenge Forum 2014


Autor / zdroj: ing. Ján Chorvát / ing. Otakar Pivoda
Zveřejněno: 1.9.2014
Přečteno: 2701x

Praha, 1. září 2014 - (PREKON) - Jaké jsou aktuální trendy v B2B? Na jaké akce stojí za to zvát své obchodní partnery? Je více v kurzu Pražské jaro nebo Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary?

Na tyto a další otázky se dozvíte odpovědi na akci Marketing Challenge Forum, která se koná 7. října v pražském klubu Lávka.

Exkluzivně pro tuto akci je pořádán ve spolupráci s agenturou STEM/MARK specializovaný výzkum „Smyslupnost akcí a trendy v B2B marketingu očima manažerů“. Kromě prezentace výsledků výzkumu je program nabitý aktuálními tématy z oblasti B2B marketingu, na který je celý letošní ročník zaměřen. A vystoupí opravdu ti nejpovolanější s praktickými případovými studiemi a ukázkami B2B marketingových kampaní.

Carlo Capalbo představí možnosti sponzoringu Pražského mezinárodního maratonu a jeho přínos pro B2B marketing, za druhou stranu vystoupí zástupce jednoho z hlavních partnerů maratonu, Jan Čermák z Volkswagenu. Dále se v sekci B2B marketing a sportovní akce představí neméně silný spíkr, a sice Marek Tesař, který dlouhá léta působil ve vedoucích pozicích agentury Ogilvy. Následovat bude blok zaměřený na on-line marketing, kde vystoupí s reálnými případovými studiemi specialista na on-line Petr Macek, Jiří Cívka z Generali a Michal Rybář z Makra. Jak měřit návratnost marketingových investic se dozvíme od Vladimíra Buťi z Mediatelu. Jak si poradit pomocí nových technologií s tím, když zákazníci hledají vás, prozradí Jaroslav Holý z Imperu se svým příspěvkem - "B2B data - a co když zákazníci hledají vás?". Pokud na naopak tápete v tom, kde získat kvalitní databáze, nenechte si ujít case study Přemysla Nikrmajera z Bisnode.

Kromě zajímavých vystoupení je pro účastníky připraven i bohatý doprovodný program se soutěžemi, představující mnoho novinek. Akci pro Vás pořádá společnost top vision, specialista na firemní vzdělávání. Více informací naleznete na webu akce www.marketingforum.cz. Pozvánku si můžete stahnout ZDE.

Kontakt:

Lucie Šlemrová
Event Manager
topvision s.r.o.
U Půjčovny 2, 110 00 Praha 1
T: +420 234 718 721
E: lucie.slemrova@topvision.cz