Úvodní > Aktuality, články > Marketér roku 2014 - soutěž vyhlášena
 

Marketér roku 2014 - soutěž vyhlášena


Autor / zdroj: Ing. Jan Chorvát
Zveřejněno: 18.12.2014
Přečteno: 2445x

cmsPraha, 18. prosince 2014 - (PREKON) - Česká marketingová společnost vyhlásila desátý jubilejní ročník soutěže o Marketéra roku. Tentokrát za rok 2014. Vyhlášení této významné odborné i společenské události, proběhlo ve slavnostní předvánoční atmosféře v rámci zasedání Hlavního výboru České marketingové společnosti na Novotného lávce v Praze 1 dne 17.12.2014. Slavnostního aktu se za Českou marketingovou společnost zúčastnili prezidentka společnosti doc. Jitka Vysekalová a viceprezident – předseda poroty soutěže prof. Gustav Tomek. Tradičně podpořil vyhlášení soutěže svým osobním sdělením prof. Philip Kotler, osobnost světového marketingu.

Jedním z hlavních cílů České marketingové společnosti je podpora marketingu jako nezbytného faktoru rozvoje a konkurenceschopnosti naší ekonomiky. Mezi cestami k jeho dosažení získala významnou roli soutěž o Marketéra roku, která vstupuje již do desátého ročníku. Přihlášené projekty se především hodnotí z pohledu inovativnosti, efektivnosti, rozvoje metod a principu marketingu včetně dodržení etických a dalších předpokladů. Souběžně probíhá soutěž Mladý delfín pro vysokoškoláky oborů zaměřených na marketing.

Uzávěrka přihlášek je 15. dubna 2015. Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků se koná 21. května 2015 v Divadelním klubu Lávka na Novotného lávce v Praze 1. Podrobnosti o soutěži, zejména o způsobu podávání přihlášek, jsou k dispozici na www.cms-cma.cz.

###

Kontakt:

doc. PhDr. Jitka Vysekalová, Ph.D.
prezidentka ČMS
M: 602 303 942
E: info@cms-cma.cz

ZDROJ: PRekon.cz