Úvodní > Aktuality, články > Marketérkou roku 2016 je držitelka certifikátu marketing CIMA (tedy správně udělená cena)
 

Marketérkou roku 2016 je držitelka certifikátu marketing CIMA (tedy správně udělená cena)


Autor / zdroj: CIMA
Zveřejněno: 19.8.2017
Přečteno: 1948x

Gratulujeme paní Ing. Margarétě Víghové, Ph.D.

Marketér roku 2016 - výsledky

V podvečer 18. května 2017 se již tradičně v příjemném prostředí Divadelního sálu Klubu Lávka s historickým rámcem Karlova mostu a působivým výhledem na Hradčany odehrálo finále soutěže 12. ročníku Marketér roku 2016. Večerem provázel excelentní moderátor Karel Voříšek a SWING KVARTET Ivana Smažíka se zpěvačkou Evou Emmingerovou  zpříjemnil slavnostní chvíle všem zúčastněným. Setkání obohatila i výstavka fotografických obrazů uměleckého fotografa Jadrana Šetlíka, který do své galerie připravuje nový projekt Významných osobností českého marketingu.

Prezidentka ČMS Jitka Vysekalová uvádí, že pro vítěze byly připraveny sošky křišťálových delfínů z českého skla v čele s Velkým modrým delfínem v  působivém designu z dílny uměleckého skláře Vladimíra Zubričana. Na oceněné i nominované čekaly kromě diplomů i mnohé věcné dary od sponzorů a partnerů soutěže. Dvanáctý ročník je za námi, ale již připravujeme ten další, třináctý. Věříme, že třináctka je šťastné číslo.1a

Letos byla soutěž velmi silně obsazena, a tak kromě Velkého modrého delfína a hlavních cen udělila hodnotitelská komise i několik zvláštních ocenění za mimořádné aktivity a úspěšné inovativní marketingové projekty. Těší nás, že o soutěž je každým rokem větší zájem, říká předseda hodnotitelské komise Gustav Tomek.

Výsledky soutěže

Velký modrý delfín – hlavní cena soutěže
Ing. Margaréta Víghová, Ph.D.
ZETOR TRACTORS, a.s. – ředitelka korporátní komunikace
za realizaci nové marketingové strategie úspěšné na mezinárodních trzích

2

1